2015. feb 23.

Folyt. köv. az eredetin

írta: MagdiProjekt
Folyt. köv. az eredetin

Kedves, drága követők!

Tudom, ezt a bejegyzést csak Ti olvassátok, remélem nem gond, hogy tegeződöm. :)

Ha hűséges követők vagytok, bizonyára tudjátok, hogy a noipalya.blog.hu csak egy "másolat" blog, az eredeti cikkek itt jelennek meg: www.noipalya.hu

A másolás oka banális: egyrészt nem tudtam, hogy a google a másolásnak köszönhetően épp az eredeti oldalamat fogja büntetni az azonos tartalomért, és gyakorlatilag levette a térképről, másrészről bíztam benne, hogy az itteni magas olvasottság (a sok Index címlapra kikerült cikkünknek köszönhetően) majd átcsábítja az olvasókat a facebook oldalunkra is, és még több követőre teszünk szert. Jó pap holtig tanul, be kellett látnom, hogy ez nem jó stratégia, a saját oldalunkkal több követőre tettünk szert, mint az Index címlapok révén.

Summa summarum minden másolt cikk lekerül(t) innét.

Ahogy említettem, maga az eredeti blog nem fog megszűnni, él és virul egy amerikai blog szolgáltatón - bízom benne, hogy követtek majd bennünket ott is. ;)

Munka mellett nem kis kihívás bloggerkedni karrier témában egy olyan közegben, ahol bugyuta, unalmas lányregényekből lesz kasszasiker. A csajokkal (Mária, Márti, Anita) hisszük, hogy értéket közvetítünk, bízunk benne, hogy a gondolatainkat mások is osztják, követik, és reméljük nemcsak olvasóként, hanem szerzőtársként is egyre többen leszünk!

További csodás napot Nektek!

Magdi

 

Szólj hozzá